Viser resultater 1 til 20 av 99

Threaded View

 1. #1
  Moderator
  Ble medlem
  Mar 2012
  Innlegg
  2.856

  10.Serierunde: BODØ/GLIMT - START (kamptråd)

  TID: Tirsdag 20.Mai kl.1800
  STED: Aspmyra Stadion
  __________________________________________________ ___________________
  LINKER
  Bodø/Glimt's hjemmeside: www.glimt.no/
  Den Gule Horde's hjemmeside: www.dengulehorde.no/
  Bodø/Glimt's kamptråd: http://glimtforum.net/viewtopic.php?f=1&t=10261
  __________________________________________________ ___________________
  TABELLEN
  9. Bodø/Glimt.. 8 3-2-4 14-16 11 poeng
  11. Start......... 8 2-3-4 12-16 9 poeng
  __________________________________________________ ___________________
  BODØ/GLIMT
  Bodø/Glimt er Nord-Norge's bidrag i Tippeligaen denne sesongen ettersom Tromsø rykket ned i fjor. Laget fra Bodø har slitt med ustabile resultater de siste 10 sesongene, og ser vi på plasseringene deres så gikk de fra en 10 plass i 2002 til en 2.plass året etter. Deretter var det et par svake sesonger hvor de i 2005 rykket ned i Adeccoligaen. Der ble de to sesonger men rykket opp gjennom kvalifisering i 2007. I 2008 ble det en sterk 4.plass i Tippeligaen før man rykket ned igjen sesongen etter. Sesongene 2010-2012 endte laget på 5 og 6 plass i Adeccoligaen før Jan Halvor Halvorsen i fjor ledet laget til et suverent opprykk - hele 15 poeng foran Stabæk på 2.plass.
  Denne sesongen har Glimt fortsatt det gode spillet - og ligger i skrivende stund på en 9.plass - 2 poeng foran Start. Laget imponerte med en sterk seier i Bergen på 16.mai og kommer derfor med selvtilit til kampen mot Start.

  Laget som trenes av tidligere Start-trener Jan Halvor Halvorsen, besitter massevis av fart og har scoret mange av sine 14 mål på kontringer. Mestscorende hos Nordlendingene er Trond Olsen og Papa Ndiaye som begge har scoret 3 mål. Sistnevnte er også Glimt's beste spiller på VG sin børs med et snitt på sterke 5.75.

  I forrige kamp manglet Glimt sin lynraske kantspiller Dane Richards, og det er usikkert om han er klar til denne kampen. En spiller som Glimt definitivt mangler i denne kampen er forsvarspiller Vieux Sané, som fikk sitt 3 gule kort i Bergen. Han har et snitt på 5.11 i VG og er lagets klart beste forsvarspiller.

  BODØ/GLIMT's 5 SISTE KAMPER
  1.Mai: Bodø/Glimt - Lillestrøm 1-2 (Serie)
  5. Mai: Strømsgodset - Bodø/Glimt 2-0 (Serie)
  7.Mai: Mo - Bodø/Glimt 2-3 (Cup)
  10.Mai: Bodø/Glimt - Haugesund 2-1 (Serie)
  16.mai: Brann - Bodø/Glimt 1-2 (Serie)

  IK START
  Mye positivt den siste uka. Espen Børufsen er tilbake for fullt, Jesper Mathisen er tilbake for fullt, Alejandro Castro er tilbake for fullt og nå er også Matthias Vilhjalmsson tilbake i full trening. Kampen i Bodø kommer for tidlig for vår islandske storscorer, men man håper Vilhjalmsson er i troppen til søndagens kamp mot Odd. Etter en god kamp mot VIF er det veldig sannsynlig at Mjelde lar de fleste få fornyet tillit i denne kampen. Den eneste som trolig kommer inn er Rolf Daniel Vikstøl som forhåpentligvis er tilbake etter sykdom. Da starter vi med disse:

  Håkon Opdal

  Glenn Andersen
  Markus Berger
  Jesper Mathisen
  Rolf Daniel Vikstøl

  Ernest Asante
  Fernando Paniagua
  Solomon Owello
  Espen Børufsen

  Zlatko Tripic
  Espen Hoff

  I FARESONEN
  Her er de spillerne på Start og vår neste motstander som står i fare for å miste neste kamp dersom de får gult kort denne runden.
  Start spiller neste seriekamp hjemme mot Odd Søndag 25 mai kl.1800: (Odd spiller hjemme mot Aalesund tirsdag kl.1800)
  START: Markus Berger, Ernest Asante, Zlatko Tripic
  ODD: Lars-Kristian Eriksen, Elba Rashani

  UKENS SPØRSMÅLSTEGN
  I denne kampen må Start stoppe Glimt's hurtige offensive spillere og spesielt Papa Ndiaye som er en utrolig god midtbanespiller. Han er meget hurtig med ball og har et utrolig bra skudd. Med 3 mål og 2 assist så langt er han veldig sentral i det Bodø/Glimt gjør framover. En annen spiller vi kjenner bedre til er Trond Olsen som endelig har kommet hjem etter totalt 6 år i Rosenborg og Viking. Han har også scoret 3 mål og er fremdeles veldig hurtig. Er i tillegg Dane Richards friskmeldt så skal Starts backer få kjørt seg. Hurtigheten til Glimt's spillere er absolutt en av styrkene til dagens Glimt-lag og klarer vi å stoppe dette er dette Glimt-laget absolutt mulige å slå!

  NOEN TANKER TIL SLUTT
  Kampen mot Vålerenga var en stor opptur spillemessig, selv om vi fikk for lite betalt i form av poeng. Det er lenge siden Start har sprudlet såpass mye framover på banen, og også defensivt var vi gode - selv om det glapp et par ganger. Uansett var det mange positive ting å ta med seg fra den kampen og hvis spillerne kan ta med seg samhandlingen til kampen mot Glimt så vil vi skape sjanser i Bodø.
  Spesielt gledelig var det å se at Tripic/Hoff fant tonen framme og at begge to scorte mål igjen. Det betyr mye for en spiss å score mål og så får vi håpe gutta tar med seg selvtilliten i kampene som kommer framover. Ellers var det veldig morro å se Owello vise glimt at gammel storhet mot VIF. I den kampen kom flere pasninger i lengderetning - og ikke bakover samt at det var mer sprut i bena. Owello er utrolig viktig for Start hvis vi skal klatre på tabellen.

  Som nevnt tidligere så besitter tirsdagens motstander enormt med hurtighet og derfor hadde jeg valgt Amin Nouri på høyrebacken på bekostning av Glenn Andersen. Selv om Glenn Andersen er en bedre duellspiller så har Nouri mer fart både offensivt og defensivt. Det tror jeg Start trenger i denne kampen og ville valgt Nouri - selv om jeg regner med at Mjelde går for rutinen til Andersen i denne kampen.

  Til slutt litt ros til det Sørlandske publikum. At over 8500 tilskuere kom på kampen mot VIF til tross for svake kamper i forkant var imponerende. At det i tillegg var lokaloppgjør både i Vennesla og i Arendal gjør dette tilskuertallet veldig bra. Selv om Start ikke vant kampen vil jeg tro at de 8550 tilskuerne som betalte for å få med seg denne kampen hadde en god opplevelse og forhåpentligvis vil disse komme igjen når Start igjen spiller hjemmekamp. Stemningen var forøvrig veldig bra og var helt klart en medvirkende faktor til at Start igjen sprudlet på hjemmebane.

  Vi ligger utsatt til på tabellen, men det er mye positivt som skjer i og rundt Start. Vi spilte en bra kamp sist, skadde spillere er på vei tilbake og publikum svikter ikke klubben. La oss håpe at Start kan ta med seg det positive og få med seg 3 etterlengtede poeng fra Nord-Norge på tirsdag.

  God kamp - alle Start-venner!

  Bli med i "Den Store Tippekonkurransen" der du kan vinne fine premier:
  http://tigerberget.no/forum/showthre...kurransen-2014
  Sist endret av Frankieboy : 05-19-2014 kl 14:09

Lignende tråder

 1. 23.Serierunde: START - BODØ/GLIMT (kamptråd)
  By Frankieboy in forum Kamptråder
  Svar: 11
  Siste innlegg: 09-15-2017, 01:30
 2. 5.Serierunde: BODØ/GLIMT - START (kamptråd)
  By Frankieboy in forum Kamptråder
  Svar: 19
  Siste innlegg: 05-03-2017, 04:22
 3. 19.Serierunde: BODØ/GLIMT - START (kamptråd)
  By Frankieboy in forum Kamptråder
  Svar: 103
  Siste innlegg: 08-11-2015, 16:22
 4. 28.Serierunde: Bodø/Glimt - Start (kamptråd)
  By Frankieboy in forum Kamptråder
  Svar: 52
  Siste innlegg: 10-29-2012, 16:15
 5. 28.Serierunde: Bodø/Glimt - Start (kamptråd)
  By Frankieboy in forum IK Start
  Svar: 52
  Siste innlegg: 10-29-2012, 16:15

Regler for innlegg

 • Du kan ikke poste nye tråder
 • Du kan ikke poste svar
 • Du kan ikke poste vedlegg
 • Du kan ikke redigere postene dine
 •